Archive for August, 200927
Aug

Bravo Dinamo

Dinamo a facut un meci mare astazi, felicitari. Asta vine de la un stelist :).

Cand nimeni nu le mai dadea nici o sansa de calificare, dupa primul meci pierdut cu 0-3, au reusit sa castige dupa loviturile de departajare cu 8-9 – dupa cele 120 de minute scorul a fost 0-3.

Fotbalul romanesc a avut o zi buna, pe langa Dinamo s-a calificat Steaua si CFR Cluj. Vaslui a fost eliminata de AEK Atena.

13
Aug

WordPress Diff

Ultima actualizare de wordpress modifică doar 3 fișiere… și totuși ei recomandă pentru upgrade să ștergem toate fișierele din versiunea anterioară. E ok pentru un singur blog, dar când trebuie să fac asta pentru 10 e pierdere de timp.  Așa că o arhivă doar cu fișierele modificate e binevenită:

wordpress diff 2.8.3 -> 2.8.4

wordpress diff 2.8.2 -> 2.8.4

10
Aug

Buton de sterge in FeedDemon3

feeddemonPentru feed-urile pe care le citesc zilnic folosesc FeedDemon. Știrile care sunt interesante sau la care vreau sa mai revin rămân, iar pe celelalte le șterg. După ce am actulizat de la FeedDemon2.7 la FeedDemon 3 m-am trezit fără butonul de ștergere.

Înainte să revin la versiune anterioară m-am decis totuși să caut prin opțiuni și am găsit: mergem la Tools/Options, click pe tab-ul Reading și apoi click pe Icons. De aici putem selecta ce iconițe și funcționalități să apară.

Celadon theme by the Themes Boutique