Archive for June, 200828
Jun

Kensington USB Hub

kensington domehubPorturile USB nu mai făceau faţă, harddisk-ul extern mai dădea rateuri (nu are alimentare separată), aşa că am luat un Kensington DomeHub USB de la Domo.

Vine cu:

  • 7 porturi USB
  • alimentare externă
  • USB 2.0 (merge şi cu 1.1)
  • design excelent
  • bază cu greutate, nu alunecă, nu e tras uşor de la loc

După câteva zile de folosire îl consider o alegere excelentă.

Preţul a fost de aproximativ 80lei.

18
Jun

Mac Mini Upgrade memorie

I-am făcut azi un upgrade la mac mini, de la 1gb la 2gb.

Pentru upgrade am fost la bene.ro, deși nu mai desfăcuseră niciodată un mac mini, cu mici indicații de la mine (m-am documentat via youtube 🙂 ) totul e mers perfect.

Pentru un modul de 2 gb, am platit 135lei, montarea gratuita.

Diferența se simte, totul merge mai bine.

17
Jun

Serviciu Costuri RDS DigiMobil

Cei de la RDS au implementat un serviciu de vizualizare a costurilor, trimiteti un sms fara text la numarul 700 si veti primi un raspuns cu costurile.

12
Jun

Service Telefon

Telefonul meu SE, face figuri, deși îmi arată că am semnal, cei care mă sună primesc mesaj cum că telefonul ar fi închis. Tot ce pot face, când îmi dau seama e sa-l repornesc, și pentru câteva ore, zile câteodata, e ok.

L-am dus la Vodafone, de unde l-am cumpărat, mi-au dat un telefon de schimb temporar, si un link de service tracking, pentru a verifica online stadiul reparației: www.wsceurope.ro .

12
Jun

Au şi romii cu ce să fie mândri

Nu sunt sigur că runt romi, dar dacă sunt, au şi ei încă ceva cu care să fie mândri (printre multe altele de care nu sunt).

12
Jun

PNL şi UDMR merg împreună

Sunt un pic dezamăgit de alegerea PNL, care au ales să meargă împreună cu UDMR, fiecare cu câte un vicepreşedinte la Consiliu, respectiv cu câte un viceprimar la Primăria Oradea.

Ok, nu ai vrut să mergi cu PLD, nu ai vrut cu PSD, dar nu se putea pune condiţia UDMR-ului să fie alţi oameni decât Kiss si Rozika?

Ăsta e doar începutul compromisurilor pe care Bolojan va trebui să le facă.

9
Jun

TechBlog

Am lansat de câteva zile TechBlog. O să încercăm să acoperim ce ţine de tehnic in online, lansări de site-uri noi, review-uri.

Cea mai recentă ştire: Lansare iPhone 3G.

9
Jun

Windows Live Writer

Primul meu post folosind Windows Live Writer. La prima vedere îmi place, rămâne de văzut cum se va comporta zilele urmatoare.

9
Jun

Terasa GBC

Am fost aseară la terasa GBC, aflată la ultimul nivel a clădirii Grandhill Business Center, în aer liber. Lume multă, prețuri normale, pizza, 3 ecrane mari numai bune pentru urmărit meciurile de fotbal de la Euro2008. Pentru temperaturi scăzute, asigură ei un fel de pături – no ideea cum se numesc.

6
Jun

GeekMeet #3 Cluj

geekmeetMâine fac o mică deplasare la Cluj, cu ocazia GeekMeet.

Vor vorbi:

Bobby Voicu: Yahoo! Open Strategy
Vladimir Oane, Dragoş Ilinca: uberVU, CaptainGo
Sergiu Biriş: Trilulilu
Alex Deva: Web Freelancing—Cum sa nu-ti ucizi clientul
Adrian Rus: vom vedea :)
Filip Cherecheș-Toșa: Geek Meet * Teen

Celadon theme by the Themes Boutique