Archive for March, 200929
Mar

Doctrina social liberala

La una din televiziunile PC dadea azi o stire in care spunea desprealegeri parlamentare europene si de faptul ca PC-ul isi pastreaza doctrina social-liberala. Adica e un partid de stanga-dreapta. Numai sa nu se rupa de atata stanga-dreapta.

19
Mar

Google Street View in Europa

Google Street View a ajuns si in Europa – UK si Olanda, si cu ocazia asta au aparut primele imagini funny, un tip vomitand probabil. In Romania, ceva asemanator cu Google Street View gasiti pe norc deocamdata doar pentru cateva orase.

google street view in europa funny

19
Mar

Automate de lapte

Incepand de luna viitoare in pietele din Oradea vor apare automate de lapte, alimentate in fiecare zi cu lapte proaspat neprocesat de la o ferma de lapte din Bihor. Laptele se poate pune in recipiente proprii sau care pot fi achizitionate in la fata locului.

Probabil vor fi afectati atat persoanele de la tara care vin cu lapte de la oras, laptele avand conditii igienice mai bune de transport/depozitare, dar si laptele de supermarket, eu cel putin prefer laptele neprelucrat proaspat..

Sunt un consumator mediu de lapte, cu el imi incep ziua, voi deveni cu siguranta client.

19
Mar

Picturi bisericesti, restaurari biserici, icoane pentru iconostas

In caz ca aveti nevoie de picturi bisericesti, restaurari biserici, icoane pentru iconostas, puteti apela la Petrila Nicolae, un pictor din Bihor.

Celadon theme by the Themes Boutique