Archive for April, 201020
Apr

Champions League vs concert de muzica clasica

Pe 21 octombrie urma meciul de Champions League intre Real Madrid si AC Milan. Heineken a convins cativa profesori, prietene si cativa sefi sa-si convinga studentii, prietenii sau angajatii sa mearga la un concert in acea seara. Ce s-a intamplat mai departe urmariti in filmuletul urmator:

O campanie foarte reusita, au fost pacaliti peste 1000 de fani, 1.5milioane telespectatori au urmarit reactiile lor in direct, site-ul Heineken dedicat evenimentului a primit peste 5 milioane vizitatori.

17
Apr

HBO de la RDS

Aseara in timp ce urmaream un meci, nevasta vroia HBO care nu mergea. Dupa ce am reusit sa prind suportul RDS la telefon mi se spune ca s-a actualizat ceva la ei in sistem si canalele nu mai sunt la liber. La cat modifica abonamentele nu mai stii ce ai platit si ce nu, ideea e ca HBO e platit si nu functiona iar cei de la suport imi tot explicau ca trebuie sa merg la un punct RDS sa-mi modific contractul din extra+hbo in extra+maxpack, nu costa nimic in plus dar am mai multe canale si va merge si HBO.

Intr-un final mi-au cerut codurile de pe cartela si decodor si in cateva minute si-a revenit.

Era greu sa-mi ceara codurile alea de la inceput? O fi mai avantajos pachetul ala in plus dar deocamdata ar trebui sa mearga ce platesc.

15
Apr

Tiparire PDF cu Ubuntu Linux

In Ubuntu pentru a putea tipari in format PDF din orice aplicatie putem instala cups-pdf

sudo aptitude install cups-pdf

Dupa instalare, la tiparire, pe langa imprimantele fizice instalate va apare si imprimanta PDF.

Celadon theme by the Themes Boutique